Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2013 21:10 - Абсолютно престъпление срещу българската демокрация
Автор: denijane Категория: Други   
Прочетен: 1765 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 11.05.2013 21:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гласувайте хора! Просто идете и гласувайте! Не им позволявайте да съсипят всеки милиметър напредък изстрадан през последните 25 години просто ей така от алчност. Нека вместо накaзателен празен вот, да има поголовен наказателен глас в полза на малките партии. Поне за тия, които не са спонсорирани от някоя от партиите-майка. Това което се случва в момента е просто престъпно! 

  Ако някой си мисли, че цирковете които гледаме напоследък са неплатени, значи въпросният някой е много наивен. Няма такова нещо като безплатен обяд. Нито има такова нещо като спонтанно обръщане срещу една партия, особено управляващата. Всичко е организирано и платено. 
 
  Разбира се глупостта на Цв. Цв. , че е безгранична - това е ясно. Но той си е еднакво глупав през цялото време. Разликата е, че докато преди медиите пееха за него, сега пеят срещу него. А както знаем, медиите следват парите. 
 
  Може и да мразя герберите, но още по-мразя някой да си позволява да плати подобно нещо и да превърне целият ни политически живот в абсолютен цирк. Ако забелязвате политически дебат нямаше, само криминален. Това не е нормално и унищожава и малкото демокрация, която е имало. Така че на това нещо трябва да се сложи край. Ако това значи да се овластят хора, които нищо не разбират от политика - така да бъде. Но тези хора, които днес правят изявления, големите политици, те са унищожителни за българската държава като такава. Днес Цв. Цв. си позволи да каже, че прокуратурата участвала в заговор срещу партията му. Не че не е прав, но това срещу което мрънка всъщност е, че този път не те командват парада. Но публично да обвинява прокуратурата в престъпление, той бившият вътрешен министър - това просто не е приемливо.
А от горе на всичко :
Хората пътували от цялата страна към протеста пред президентството
Брей тия хора от страната, явно само чакат повод да дойдат да попротестират, разбира се напълно неорганизирано. Предполагам, че и спонтанно ще ги извозят и с рейсове. Идват с искания една партия да се заличи от бюлетините (?!) или да се направи ново програмно правителство избрано от партиите (?!). В деня на размисъл някои политици ги гонят хора с ножове със списък на още политици за нощни посещение (?!), други цял ден се надпреварват да дават "непартийни" изявления. 
Вече не е смешно!!! Аз също мразя бившите-настоящи управляващи. Но това което правят техните опоненти в момента е национално предателство. И всички големи партии са съучастници. Крайно време е да получат плестницата си и да бъдат изринати от властта. ВСИЧКИ! Просто да изчезнат. Да видим без партийната субсидия дали ще са толкова големи. Предпочитам да дам властта в ръцете на малките партии от ентусиасти, отколкото на тия лешояди! Станахме за срам пред целия свят! А това вече е брутално. 
P.S. Току що в днес.бг излезе статия, че всъщност Яни Янев е подал сигналът към ДАНС преди 20 (ДВАДЕСЕТ) дни! Е, ако някой може да ми обясни защо е трябвало на ДАНС да прави проверката днес, след като бюлетините са се доставяли преди 3 дена, т.е. е можело и в петък да го направят? Сами си правете изводите за каква гавра става дума. Гавра, целяща да отврати хората и да ги накара да не гласуват. И така купените гласове да имат още по-голяма тежест. 
Вече дори не ме интересува кой поръчва музиката. Единственото което е ясно е, че тия които ни се подиграват така нагло, трябва да бъдат наказани. Не 1 или 2 партии - всички участвали в уволнения от народа парламент да бъдат така добри и да изчезнат от сцената. Боклуци! 


Тагове:   ден за размисъл,


Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: denijane
Категория: Други
Прочетен: 327202
Постинги: 104
Коментари: 303
Гласове: 377
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930