Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2017 10:39 - Йеродякон Игнатий следва пътя на хамериканските революционери за Свобода " Live Free or Die", а не е социалист утопист карикатура на Великия Аби ( Ли
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1832 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кое от американските азбукарчета възпитавано в патриотичен капитализъм, не е чуло за "секирчето на Аби", за  "цилиндъра на Аби". в който си носел докюментите си, за "бунгалото на Аби", за" пехливанина Аби " и т. нат. и т. нат., натовските подвизи на Великия Аби надминават тези на Херкулес и на Великия ЛЕНИН, взети заедно. 
Напоследък  щом замръкне и Българската парвенющина в своята безнадежна провинциалност по тв-то  загърбвайки такива велики национални герои, като Апостолите на Славяните, за които в паметта на простолюито нема и помен, нито в книжнината им от преди настъпването на турското робство, стига са ни обвинявали западняцте , че сме падали, зафаща повече от всякога да представя Дякона и Делото му, като карикатура на Великия Аби ( Абрахам б.а) Линкълн, като за р-ка от хамериканскте компатриоти на Великия Републиканец гордеещи се до посиняване и изтъткващи Делото му, като създател на США  в днешния и вид, кастрират от Делото причината той да бъде наречен от простолюдието не разбиращо от великите държавни замисли на строителите на капитализъма и славянствто Апостол на Свободата.

 
Мисията за Свободата на народа, която той разбира, като свобода пълна и безусловна  и на отделната личност  и на съвкупността от личности наречена народ на Отечеството му и в нито един момент от живота си, нито с писанията, нито с действията си дава повод за подмяна и компромис на изразения от него и следван безусловно Идеал за " Чиста и Свята Република"  на личност и народ и няма намерение да изневерява, нито на народа си, нито на Идеала си, както се опитват вече безуспешно сто и кусур години да докажат апологетите на безалтернативната монархия и създадената от тях професионална историческа прослойка от некадърници на държавна заплата.

Показателно за това е , захвърлянето на расото и подстригване на косите от йеродякон Игнатий. Васил е осъзнал, че не може да служи на два Господаря. Че неговия Идеал не позволява това. Че неговия Храм е Отечеството.  Права е Православната Българска църква да не го канонизира. БПЦ не може да му издигне храм, Отечеството трябва да го направи. Но те го осраха и се заеха да издигат храмове из основи на късни агиографски персонажи, да се кланят на Апостоли на Славяни.Бивш министър на културата издига храм на Апостолите на Славяните , а по тв-то нарича В. Левски криминален престъпник и убиец и развява една нелепа трагедия от живота на революционера за доказ, сякаш не говори за революционер ами се състезава с майка Тереза по добродетелност. Дотам бе профанизиран образа на един професионален революционер, че щом не излизаше , като Йоан Рилски в очите на новата маймуняшка порода и иначе богоязливите офчици бяха готови да го разкъсат на кръста, пардон пак да го обесят !  Дотам доведе полуграмотната историческа парвенювка прослойка, че да сравняват делото и идеала на един професионален революционер с  майкаТереза от Скопие.

Не знам дали и някой член на ДПС няма да се засегне че В. Левски ял свинско? Ах, колко са ги лъгали, че бил за Чиста и Свята Република, пък той ял свинско!

Делото за което той даде живота си, днес е подмено от смешки за Джингибито и превъплащенията му, от навущата на опинците му, през преспиванията с бабата на Великия Алхимик в изгорялата къща на дядото на поредния поборник, които започват да никнат, като гъби след дъжд в Монархията , до преобличнията му в женски дрехи и подръпванията на мустаци от заптиетата, и от него е стерилизиран Идеала му до точка на невъзстановимост  в познатия баняджийски стил от научените работници и техните учени сътрудници, да представят собствените им нелепи заключения  за историческите събития за История обличайки  и представяйки Делото му, като пътя и етапите за  за постигане на предначертаното от него установяване на безалтернативната на Монархията, като висша форма на съществуване на человеческото общество  в края на 19 век, в което утопиите на карловчето са предварително обречени на неуспех и добре, че строителите на капитализъма се усетили овреме да поправят грешката му и изкоренят заблудите за чсита и свята република, че без нея булгарите щели да видят свободата през крив макарон. Та как в Европа били само монархии,  е имало две изклчяения, но те само птвърждавали правилото, та как нямало шанс ако не било монархия, та как монарххиите по света  и техните изклюяения немало да подкрепят " княжеството" на В. Левски  и той разбрал това и го путсказал на строителите на капитализъма, катто не включил в Устава на БРЦК чл 1 за Републиката.

От синия екран и от страниците на газетата, не само изкарват В. Левски наивник , който не осъзнал невъзможността за Република, за разлика от " гениалните" строители на монархията хванали единсъвено правилния път към щастие и благоденствие , но и се надпреварват с гостите си да доказват " утопията" на Левски не схванал, че монархията нямала алтернаива !? и то не вчерашните строители на монархията , на които без никакво съмнение България дължи потурчването на гроба на Апостола, по съшата очевадна причина, колкото и да е зловеща и оправдана  да е тя, каквото е унищожаването на останките на Фюрера с цел жъзпрепятсване на възникването на негов култ, то поради същата причина строителите на Монархията затриват и гроба и спомена за Делото му, Историята е добре забравено старо.

Още по-жалко е вече съвремените парвенюта  изпълзели на светло след победата с малко, но завинаги на капитализъма, да убеждават с  нивото на своята импотента представата обслужваща собствени политически интереси, че и от В Левски  на практика нямало по-голям монархист, защото не бил записал в Устава на БРЦК чл 1. за ръководната роля на Републиката, а мимоходом обелязал това само в Преамбюла !? Убава работа ама българска. И Сталин не е имал чл. 1 за ръководната роля на Партията, но бгпарвенющината плюваше, плюва и ще плюва живковисткия Устав тиранично изтръгнал  демократичното развитие на личността им! ЕЙ го вна и В. Левски  видите ли бил казал това " " Монархия до дупка, иначе ше видите Свободата през крив макарон" Тва ли е Делото на В. Левски, защото не бил записан в Устава чл. 1 за Републиката ?

Кога и как В Левски е разглеждал свободата на Родината, през нелепите историографски небивалици на строителите на монархията, историците им, и модерните им апологети.
За кви идеи за кво честване на Великия Левски може да става въпрос, като основната е оплюта и той е изкаран наив неразбиращ от политика !?

Четканията от предаванията и газетите за Делото на Левски са тип агиографски смешки  Великия Ленин или още по-по-най великите Апостоли на Славяните, на чиито късни агиографски персонажи  са отделени тонове книжнина и чествуванията им надминават кощунствено и тоези на Спасителя, като не само са  преименувани кощунствено българските църкви, но и престъпно се харчи народна пара за издигане на нови и нови храмове на измислицата обслужваща още по-измислената панслвянска истерия на строителите на капитализъма, загърбила и потурчила собствените си национални исторически личности и най-вече своя Апостол.

Самият В. Левски вижда божествената си мисия за Освобождението на Отечеството и Свободата му никога не е разглеждана от него, като прелюдия към монархия . И на думи и на дела. Та той отказва на Каравелова да вдига въстание, и с това отне на практика аргумента на бг историчарите прилаган за Априлското въстание," саможертва"  да докарали батюшката или негов европски роднина. 

Делото на Апостолът трябва да се  постави на пиедестал и да се разглежда отделено от последващото развитие на България, а не да се принизява до нивото на победилият безалтернатривен капитализъм по презумцията как нямамо алтернатива.
Не алтернатива има и Левски я очертава.  Алтернативата на Левски тогава не е  в европските ялови общества, а в това което той вижда, че са посттигнали янките, т.е. е изпълнимо и той ясно води народа си по този път, " Live Free or Die", и всеки ред оставен от него доказва това. 

С това казано тук си заплювам тйезата, че Великия Левски следва точно Модела США на " Вашингтон " , а не е без еквивалент, уникат, значи " тракиец" социалист утопист, не разбрало карловчето, че " Монархията е много лошо нещо, но светът не е измилсил нещо по-добро" . в наивитета си за установяване на Свободна Република.
Хамериканските мисионери не са само свидетели на Баташкото клане. Робърт Колежа в Царигард е установен в 1863 г и негови възпитаници са четирима български  министър председатели. В Левски е наясно с достиженията на братскита хамерикански народи и няма как от полезрението на гения да са убегнали и хамериканската революшън и начина на постигането и.  Фразата " " Live Free or Die" е популярното мото на Френската революция възприето и от хамериканските революционери в борбата им срещу монархомофашизъма гибралтарски тип и е и възприетото мото и на Великия Левски.




Гласувай:
2



1. nadzambunata - Драги ми Натане,
15.07.2017 10:05
Иконографията, като ин стру мен в сичките си без броини матрялизации - светии, букфи, артиски които се мажът със спасяващи кремове и боидисват главите си с добри бои е доказан методий.
Обаче, погледни зади ипостаса на тези пара-дигни! - ше видиш матерялния об рас, локо мотива на процесъ, въстанията не са успели, щото не им е било дошло времето! Не са били още достроени (по мои груби временни представи) релсите да се движи ТОЙ! По тех ше се пренасат резултатите от цеховата култура.
Светла му Памет на Человека! Но той явно не е знаял за локомотива. Не е се усетил за дело вете на западния роднина...
цитирай
2. zaw12929 - MANIPULACIITTE NQMAT KRAJ
15.07.2017 16:07

Още по-жалко е вече съвремените парвенюта изпълзели на светло след победата с малко, но завинаги на капитализъма, да убеждават с нивото на своята импотента представата обслужваща собствени политически интереси, че и от В Левски на практика нямало по-голям монархист, защото не бил записал в Устава на БРЦК чл 1. за ръководната роля на Републиката,
цитирай
3. marknatan - трагедията на бгпарвенющината е, ...
15.07.2017 21:40
трагедията на бгпарвенющината е, че савецкия саюз им донел републиката, а русия слободата на бгмаймуняците

великолепен първи параграф заслужаващ дълъг отговор

втория тъй верно... да. парната махинка е изобрената в античността от тракиеца хиро с, не е савецко изобретение. за тва натяквам с по-дълъг

Делото на Апостола не трябва и неможе да се обързвва с реализацията на ВОСР с въстанието, с вероятнотта за успешно осъществяване , или развитието на бг с разиграване на алтернативки, то не зависи от това дали револщциятя срещу османския фашизъм би била успяла дали е изпреватила врето си или не , търсиме какво е то в същността си и следва да го представиме в оригиналната му същност а не да поставяме условията си !? и го изплетеме около тях за тва е думата
делото на Апостола може и трябва да се раглежда само по себе си само изолирано в стерилна, в научна среда, като всяко научно нещо, неконтаминирана или замърсена и там д се дисектира и извежда същността му

Делото му не може да се обвървза със спекулацията дали би било успешно или не а да се разглежда само по себе си и какво е то . БАН яджиите така обезличават и контаминират Делото му, като премества фокуса върху реализацията и случилото се развитие на бал губернията

За последващата му реализация възможна или не това е друг въпрос, който седва да се разглежда отделно и по него аз считам че се доказа от факта че хамерикнаците успяха че и той ще успее и доведе до успшен край революшъна с което пък отново стигаме до основния философски въпрос познаваем ли е света , ролятя на личността и ролята на масите в хисторито Личността с волята си ( качеството) ли кове хисторито или простолюдито с масата си ( количеството) Хамериканската революшън без Кемал Ататюрк или турската без Джордж немат шанс или имат,о сека револювън си има своя ленин

Да ама бгмаймунящината попадна на стамболов

И това натяквам не трябва да е прави и избегне за да не се потретват априорните изводи на бгпарвенююината по-тзои шлов начи доказала не само тази но и сичките си хисторически тезиси на партйната линия

Делот му е ясно и безпределно ясно следва да се изтъква а тва дали са го реализирали някого дали той щел да успее да го реализира е друг въпрос
не каза ли Великя Левски на баба Тонка, че в хасково в затвора на криминалните ора нема турци арменци цигани всички са равни пред закона и нямат нужда от монарх чишто глава сабя не я сече Не сики глави фърчат еднакво Тва е идеята му за свобода равенство братство осъществена от хамериканските империалисти
дали В Левски е щял да доведе делото си до край във формата и Идела които си е заплюл

Да. Положително. Както казва Волтер ако видите един швейцарски банкер да скача през прозореца скочете след него положително ще спечелите Това е В Левски и скока му към свободата щеше да бъде успешен защото подобно на швйцарски часовник е изчислил времто и мястото така че да спечели и той не и скочил ако не е сигурен че ще постигне Идеала си и пъланта Реализация на Делото си което може да съществува и реализира само в неговата пълнота без никаква компроментация което е същесвеното и необходимо условие за успешната реализация, за да го следват зулусите до пълната победа над бритаксия колониализъм Да доргираните зулуси опиянени от шамана си с голи ръце прегризват гърлата на османските поробители и забиват копията су в сърцето на слултана Единствената победа на балкански диваци над огнестрелното оружие н тракийците в света Тва на В Левски щеше да бъде по велико


Хамериканската револювън която той копира тч в тоя успя при неимоверно много по-малки шансове, сречту господарката на света Британката империя та въстанийцето на Левски ли нямаше да катурне рухналата османска империя на болния човек на европа с голи ръце след като зулусите победиха с копия огнстрелните оръжия на беззъбите

Срещу амриканската револювън са всички цивилизовани монархии и динствната путкрепа иде от нецивилизована франция която дава въоръжение, амуниции на индианците и те побеждават в неравностойнта броба в която целия цивилизован свят залага на Британците целото простолюдие на колониите е за британците и само некви елитарни богаташчета като братята Петър и Асен се възмущават от данъците на турския султан и се вдигат на бунт и си намират кадърен генерал за револщционер и воала франция им да воуръжние и те победиха Франция им да де Статуята на Свободата и продължи да ги доизграджа като им подари лузизиана Така с гподсвтото на османската имерия в Новия Свят бе свършено За Великия Левски оставаще по-лесното да избута болника турски султан в мама азия или египет и можме да бъдем сигурни КИНТЕКС бяха осигурили въоружението а не диъл мейкърс да диктуват договорките си

Други са конформистите и нагаждачите диъл мйекърите които опорочиоха делто по Освобождението на Отечеството в зародиш го задушиха защото осъзнаха обреенеста му на успех в назрялата революционна ситуация на маймуняците от долното течение и на практика ебаха майката на България и оттогава търсят и изкарват оправдания като за да се съизмерват с В Левски, нещо задължително а очите на благоговеещото пред Апостола на Свободата простолюдие държащо бюлетините го свалиха до пошлото си ниво и простолюдието затова е простолюдие, продължава да се кланя на Апостолите на Славяните и парвенютата продължават да им издигат цървки из основи
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850594
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031